Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: Acer Aspire 5715Z CD-ROM sorunu.
Kullanıcı
Durum: Üzgün
Konu: Acer Aspire 5715Z CD-ROM sorunu. Tarih: 2008-07-31 02:59:59

Merhabalar, Acer Aspire 5715Z notebook a sahibim. Daha henüz alalı bir kaç ay oldu ve şu an cd rom kullanılamaz halde diyebiirim. Taktığım cdleri okumuyor ve çalışınca pancar motoru gibi ses çıkarıyor. Cd/Dvd arka taraftan kıyma gibi çıkcakmış gibi hissediyorum. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ?
Garanti kapsamına girer mi ?
Ayrıca bu modelde Ram-İşlemci-Hdd yükseltme imkanmız varmı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla ...

Kullanıcı
Durum: Üzgün

Hocam iyiki bir soru sorduk yaa ne biçim forum burası 2 gün geçti kimse cevap vermiyor

Kullanıcı
Durum: Meşgul

tanreall demişki,

Hocam iyiki bir soru sorduk yaa ne biçim forum burası 2 gün geçti kimse cevap vermiyor

Arkadaşım sitenin anasayfası ile ilgilendiğimizden forum'a yoğunlaşamıyoruz kusura bakma. inş site'de açılınca sorunsuz faliyet göstericez.

¨°oO bir bitene çare yok birde yitip gidene asla inanmamalı hep varım diyene
Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

seçim yapmış olduğun Acer Aspire 5715z notebook kasasının dizyni ve sağlamlığı açısından intel işlemci olduğu için ısdan kaynaklı arızası ve fabrikasyon problemi olmayan bircihaz.
optik sürücüdeki arıza cd dondüren motordan kaynaklanı yor teknik olarak birşey yapman mümkündeğil cd leri okumama problemi motorun istenilen rotasyonda cd leri dondüremesinden kaynaklanabilir bazende optik gözün tozlanmasından dolayı veya nemli ortamda üzerine renkli bir katman olabiliyor. bu arıza garanti kapsamına girer yapılması gereken en mantıklı şey servine götürüp ücretsiz değiştirmek.

notebook üzerinde yapılması gereken upgrade modifiye yukseltme artık nasıl soylenirse

cihaz üzerinde 2x512mb 1 gb rem var. 2x2gb 4 bg remle makinanın performansını %30 arttırabilirsin. disk 80 gb 250 gb disk takma şansın var ama tavsiye etmem maddi imkan olarak fuzuli. işlemciye gelince hiç dokunma makinayi garanti dışı bırakır. tek yapman gereken remleri değiştirmek ekrankartı remleri kullandığı için. siteyi kullandığınız için teşekkur ederim

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Yorgun

merhabalar... acer aspire 5715Z laptopum var.. admin şifremi unuttum ve pcyi açamıyorum.. daha önceden parola sıfırlama disketi de oluşturmamıştım ... napabilirim...acil yardımcı olursanız sevinirim..

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

selam cihazınızdaki şifre windows üzerinde olan şifre ise kullanıcı adına administrator yazın şifreyi boş bırakın. kullanıcı adı yazma bölümü gelmiyorsa ctrl+alt+del yapman gerekiyor. bunların hiçbirini yapamassanız bilgisayarı açarken (F8) tuşuna basarak açın güvenli modu seçin buradan administrator kullanıcısından direk açabilirsiniz. diğer koyduğunuz şifreyi denetim masasında kullanıcılar bölümünden kaldırabilirsiniz bunların hiç biri olmassa format atın. bios şifresi var ise bu sizi aşar eprom programlayıcı gerek

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç