Sayfa: 1
| Konu: Acer Aspire 5715Z CD-ROM sorunu. |
Merhabalar, Acer Aspire 5715Z notebook a sahibim. Daha henüz alalı bir kaç ay oldu ve şu an cd rom kullanılamaz halde diyebiirim. Taktığım cdleri okumuyor ve çalışınca pancar motoru gibi ses çıkarıyor. Cd/Dvd arka taraftan kıyma gibi çıkcakmış gibi hissediyorum. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ?
|
Hocam iyiki bir soru sorduk yaa ne biçim forum burası 2 gün geçti kimse cevap vermiyor |
¨°oO bir bitene çare yok birde yitip gidene asla inanmamalı hep varım diyene
|
seçim yapmış olduğun Acer Aspire 5715z notebook kasasının dizyni ve sağlamlığı açısından intel işlemci olduğu için ısdan kaynaklı arızası ve fabrikasyon problemi olmayan bircihaz.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
merhabalar... acer aspire 5715Z laptopum var.. admin şifremi unuttum ve pcyi açamıyorum.. daha önceden parola sıfırlama disketi de oluşturmamıştım ... napabilirim...acil yardımcı olursanız sevinirim.. |
selam cihazınızdaki şifre windows üzerinde olan şifre ise kullanıcı adına administrator yazın şifreyi boş bırakın. kullanıcı adı yazma bölümü gelmiyorsa ctrl+alt+del yapman gerekiyor. bunların hiçbirini yapamassanız bilgisayarı açarken (F8) tuşuna basarak açın güvenli modu seçin buradan administrator kullanıcısından direk açabilirsiniz. diğer koyduğunuz şifreyi denetim masasında kullanıcılar bölümünden kaldırabilirsiniz bunların hiç biri olmassa format atın.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Sayfa: 1