Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: ACIL LCD VE INVERTER YARDIM!!!
Kullanıcı
Durum: Heycanlı
Konu: ACIL LCD VE INVERTER YARDIM!!! Tarih: 2009-03-16 09:58:23

SELAM ARKADASLAR..

BENIM TOSHIBA A100-89 MODEL LAPTOPUM VAR BU LAPTOPUMUN EKRANINI BIR KAZA SONUCU CATLATTIK BENDE GECEN GUN INTERNETTEN BIR EKRAN ALDIM BENIM EKRANIN KODU B154EW01BU KODA UYUMLU BIR EKRAN ALDIM EKRAN BANA ULASTI VE MONTAJA BASLADIM VE COK SASIRDIM LCD EKRANIN INVERTER SOKETI BENIMINE UYMUYORDU DAHA KABA VE BUYUKTU BENDE EKRANI ALDIGIM COCUGU ARADIM ODA BU LCD YE UYGUN INVERTER ALMAN GEREKLI DEDI BENDE OK DEDIM INVERTERDE ALDIM INVERTER LCD YE SOKET OLARAK UYUYOR AMA SIMDIDE ANAKARTTAN GELEN LCD DATA KABLOSUNUN SOKETI INVERTERE UYMUYOR TEKRAR SINIRLI BIR SEKILDE ARADIM ELEMANI ODA BU TARZ SONRADAN LAPTOP EKRAN DEGISTIRMELERINDE BUNLAR OLUYOR O NEDENLE INVERTER SOKETINI 5 DK LIK BIR ISLEM ILE DEGISTIRTICEKSIN DEDI BU ISLEMI YA..ZI...OGLU ISHANINDA HEMEN YAPARLAR DEDI
YANI SUAN ANAKATTAN GELEN KABLO SOKETI INVERTERE KUCUK GELIYOR SIZCE NE YAPMALIYIM BU TARZ BIR ISLEM MUMKUN MU YOKSA BOSA UMITLENMEYIM MI USTALARDAN ACIL CEVAP BEKLIYORUM

Bu cevap 2009-03-16 10:10:57 PM tarihinde , emo_1453 tarafından düzenlenmiştir.
acelen varsa yavaş gidiceksin;)
Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: ACIL LCD VE INVERTER YARDIM!!! Tarih: 2009-03-16 09:58:23

selamlar toshiba bazı modellerinde faklı inverter power kablosu kullanmakta eski ekranınızı çöpe atmadıysanız ondaki kabloyu kesin yeni aldığınız ekrana lehimleyin 2 damarlı kablo renkleri aynıdır birbirinin. beyaz ve kırmızı + ve - bilgisayarcı aramanıza gerek yok bence basit bir olay. lehimledikten sonra kabar birbirine deymemesi için izole bant kullanırsanız sıkıntı yaşamazssınız kolay gelsin

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç