Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: Acilmayan Dizustu
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: Acilmayan Dizustu Tarih: 2009-02-05 12:01:11

Iyi gunler,

VAIO VGN-A130B model dizustu bilgisayarimda acilmama problemi bulunmakta. Power dugmesine basildiginda 1-2 saniye calisip sonra kendisini kapatiyor, bu kapanmadan 1-2 saniye sonra tekrar calismaya basliyor fakat hicbir sekilde bilgisayar acilmiyor. Bazen Power'a basildiktan sonra ekranini oynadigim(ileri geri hareket) zaman isletim sistemi yukleniyor ancak ufak bir sarsintida yine kapaniyor(isletim sistemi donuyor).

Buyuk ihtimalle anakart chipsetlerinde(guney koprusu) problem bulunmakta. Anakartta ki chipset degisimleri bana kaca mal olur acaba, bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Saygilarimla,

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

mehaba kullanmış olduğunuz sony cihazın chipset hatası var evet
chipset değişimleri yapıyoruz cihazınızın arızası tam olarak guney köprusundemi kestirmek mumkundeğil ekrankart1 harici ise ekran kart1ndanda yapabilir chipset değişimleri yaparken ençok sorun sonylerde yaşanıyor cihazın anakartı daha minyatür ve işlemci soketine yakın olduğu için chip değişiminden sonra çalışma şansı %40 işlemyaparken tamamen anakartın çalışmama şansı %60 cihaz yapılırsa 140$ masrafı vardır yapılmadığı takdirde herhangi bir ücret alınmayacaktır
NİSAN AYINDA İNFRA-RED ISITMALI CHİP DEĞİŞİM CİHAZIMIZ GELECEK ANAKART CHİP DEĞİŞİMLERİNDE RİSK ALMADAN DEĞİŞİMLER GERÇEKLEŞECEKTİR

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Sakin

Oncelikle verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Maalesef bilgisayarin anakartinda catlak oldugu, anakarta bastirildiginda bazen chip'e elektrik geldigi bazen gelmedigi soylendi. Bu sartlarda tamirinin pahali olmasindan dolayi uygun fiyata yeni bir bilgisayar arayisina girmek daha dogru olur galiba.

Tekrar ilginiz icin tesekkur ederim, kolay gelsin.

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç