Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: anakart yandı
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: anakart yandı Tarih: 2009-01-23 07:54:58

öncelikle herkese merhaba. benim toshiba satellite A210-1BP marka bir laptopum var. makine acılmadığı için servise götürdüm ve onlarda sıvı teması sonucu anakartın yandığını söylediler. benim laptopun anakart fiyatları nekadardır bana yaptırmak kaca mal olur?anakartın 2. el olması falan sorun değil. yardımcı olursanız sevinirim.

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

selamlar öncelikle geçmiş olsun cihaza dökülen sıvı şekerli ise çok büyük bir tehdit ve dökülen sıvı oranı önemli bu durumla karşılaşıldığında cihazı hemen ters çevirmek ve bataryasını sökmek gerek. kesinlikle cihaz çalışıyormu diye kontrol etmek zararlı. sıvı teması yoğun ise cihazı en az 3 gün içerisinde anakartının etil alkolle yıkanması gerekir. sıvı şekerli ve anakarta ulaşmış ise aynı gün temizlenmesi gerek şeker anakartın üzerindeki elektronik parçaları eritiyor. yetkili servisler sıvı teması olan bütün cihazları garanti dışı bırakmakta ve düşmeden dolayı kırılan kullanım hatalardan dolayı cihazlarıda servis dışı bırakmakta. verdikleri anakart fiyatı notebooktan daha pahalı 650$ civarı. notebook onarımı konusunda servisimizde bulunan 20 yıla yakın tecrübesiyle Mehmet ÇAKIR bey sıvı teması bozulan cihazları %70 oranında kurtarmakta. cihazınızın ortalama 120$ civarında onarım ücreti bulunmakta.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı

aslında nezaman ve ne döküldü hiç bilmiyorum. yani döküldükten sonraki aşamayı gectik artık. yüzde 70 oranında kurtarılma ihtimali var ve 120 dolar fiyata diyosunuz bu fiyata kargo ücreti dahilmi?ve eğer yapılmama ihtimali durumunda ne olacak?

Site Yöneticisi

yapılmadığı takdirde ücret almıyoruz. kargo masrafları müşteriye ait

Site Yöneticisi

selam can bey gözünüzaydın notebook anakartını kurtardık makinayı çalışır durumda teste aldık test süresi bittiktensonra cihazınıza 120$ karşılığında kavuşabileceksiniz

Kullanıcı

tamam tesekkürler. yalnız cdler vista almanca. onu türkçe olmazsa ing yapma imkanınız varsa cok iyi olur. siz testi biritdikden sonra ararsınız görsürüz.

Kullanıcı

makineyi bugün aldım. hiçbir sorun yok gayet iyi ve düzgün calışıyo. elinize sağlık.tesekkürler.

Kullanıcı

tekrar merhaba. benim laptopu tamir etmiştiniz. ama yine sorun cıktı. 2 aydan fazla oldu sanırım ama sizden önce sorunun önemsiz olduğunu düşünerek size bildirmedim. yine anakartla ilgili bir sorun cıkmış. laptopu acıyorum biraz kullandıktan sonra mouse ve klavye kullanılamıyo yani kitleniyo pc. kapatıp tekrar actığımda ise hiç ekran gelmiyo. yine anakart sorunu var dediler ama bu sefer baska yerden dediler. eğer anakart daha önce yandığı için artık hep böyle sorun cıkacaksa hiç yaptırmasaydık keşke. size yollamayı düşünüyorum ama hani yapılır birkac ay sonra tekrar anakartın baska yeri arıza cıkarırmı diye düşünüyorum. sizce ne yapayım?

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç