Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu)
Kullanıcı
Durum: Şokta
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-07-25 09:06:29

Asus Laptopum öldü. Sol menteşesi kırıldı. Bir süre öyle kullandım. Daha sonra ekranda yeşillenme sorunu çıktı. Bir sene ekranın yanlarından sıkarak kullandım. Böylece yeşillenme sorunu çözülüyordu. Bugün ise ekran tamamen gitti. Bembeyaz oldu. Dışardan bakınca bu bilgisayar ölmüş kaldır at gibi duruyor. Böyle bir bilgisayarın hayatına devam etmesi sizce mümkün mü. Cenaze masraları ne kadar tutar? İlginize için şimdiden teşekkür ederim. Arkadaşlarımız çok güzel yorumlar yazmışlar memnun kalmayan kimseyi göremedim. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz sözü yaptığınız işi özetliyor.

Asus Al Menteşen Kırılsın
Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-07-26 02:32:34

Bilgisayarımı bugün kargoya verdim.Daha doğrusu cenazeyi benim bilgisayar yapılırsa bu piyasa yapılmayacak bilgisayar yok. Bilgisayar gelince tekrar yorumumu yazacağım.

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-08-01 10:58:49

merhaba arkadaşım cihazın onarımı başarılı bir çekilde gerçekleştirilip kargoya verildi umarım beğenirsin

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-08-14 07:21:43

Abi bu ekrandaki yeşillenme sorunu devam ediyor. Bilgisayar ilk açtığımda bir şey yok biraz ısınınca tekrar yeşil çizgiler çıkıyor. Ne yapmamı önerirsin

Bu cevap 2011-08-14 09:18:10 PM tarihinde , kulturelbellek tarafından düzenlenmiştir.
Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-09-29 06:21:51

İsmail Abi diyecem artık çünkü konuşması bile insana güven veriyor. Sağolsun bilgisayarıma tekrar baktı. Şu anda hiçbir sorunu yok. Bilgisayarınızı başka bir yere göndermek insana endişe veriyor. Çünkü tanımadığınız insanlar fakat tanıdıktan sonra hiçbir şüpheniz kalmıyor. Güvenle bilgisayarınızı teslim edebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarımı öyle bir kargo yapmışlardı ki uçaktan atsanız birşey olmaz. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın

Bu cevap 2011-09-29 06:22:20 PM tarihinde , kulturelbellek tarafından düzenlenmiştir.
Kullanıcı
Durum: Sinirli
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-16 10:37:48

kesinlikle ve kesinlikle bu servise bilgisayarınıza yaptırmayınız... benim menteşe yine aynı yerinden ayrıldı buraya yatırmama rağmen... olan bizim 120 TL ye oldu... inanmayanlara ve isteyenlere fotoğraflarını yollayabilirim... kesinlikle bulaşmayan...

Site Yöneticisi
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-19 12:08:30

merhaba arkadaşım öncelikle yapmış olduğumuz asus kasa onarımları için sınırsız garanti veriyoruz bir problem varsa öncelikle firmamıza bildirmeniz gerek değilmi siz ulaşamıyorsanız kim olduğunuzu ve bilgilerinizi yazın biz ulaşalım. karalama yapıp forumdaki bütün heryere yazmışsınız. biz yaptığımız ürünlerin arkasındayız bunun için sınırsız garanti veriyoruz. eğer rakip bir firmaysan karalama yaparak eline bir şey geçmez kimsenin hakkına girme. ip numarandan seni tespit edebilirim ama senin kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum.

Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-25 08:06:28

Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-25 08:07:13

ahada ispatı....

Site Yöneticisi
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-26 04:48:43

arkadaşım madem resim gönderdin. resime sende dikkatli bak alt kasa kırılmış mı , kırılması mümkün dedil. menteşenin üzerindeki kapak tırnakları kırık olduğu için silikonla yapıştırmışız çıkması mümkün değil zorla çıkarmışsın belli arkadaşım çamur atarak biyere gelemessin getir cihazını yine ücretsiz bakayım. meneteşe kapağının çıkması için resimdeki gibi ya menteşenin kırlması gerek ya kasanın kırılması gerek bu asus f3 cihazların kitabını yazabilirim neredeyse 600 adet yaptık. resme tekrar bak kapak yerinden çıkmasın diye 1 tane tırnak tutan kapağı boydan boydan boya silikon yapmışız nasıl çıkarmayı becerdin tornavida ile bile zor sökersin silikon kullananlar bilir. arkadaşım son ihtarım sorun varsa getir problem varmış gibi gösterip karalamaya yapma lütfen.

Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-27 09:56:35

hocam sen politikaya atılsana iyi laf yapıyorsun ha... tok tornavida ile açmadım matkap ile zorladım....bir defa yaparsan hata ikinci defa yaparsan salaklık olurmuş...

olur ben size ikide bir bilgisayar yollarım... zaten yolladım bir defa menteşesini yapın diye başka bir tarafını bozup öyle yolladınız bana onu da yapıp yollamadınız ya aynen geri iade... 1ay bilgisayarsız kaldık biz.... ben sizinle uğraşırım sürekli...

Site Yöneticisi
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2011-12-28 06:41:34

bilgilerinizi neden vermekten çekiniyorsunuz. doğru söylediğinizi ispat edelim dürüst olun. kasa tamiri için yolladım diyorsun gönderdiğin resme baktınızmı kasa nasıl sağlam olmuş menteşe kapağının tırnak kırık olduğu için slikonla yapıştırdığımız kapak nasıl çıkmış yerinden . cihazın başka neresini bozmuşuz yaz onuda bilelim inatla cihazını görmek istiyorum ve onarmak istiyorum.

Bu cevap 2011-12-30 10:37:27 PM tarihinde , ismailtapan tarafından düzenlenmiştir.
Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2012-01-23 08:25:16

en yakın zamanda bende yolluyacagım size bilgisarayımı f3jc marka ekranında bi problem yok sadece menteşeler saglı sollu kopmuş durumda kasadada çatlamalar var baya menteşe yerlerinden ekran sabit duramıyor arkasına minder koyarak kullanıyorum hayırlısı artık .

Kullanıcı
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2012-01-23 08:26:51

size bilgisayarımı yollamadan önce yapmam gereken herhangi birşey varmı dır?

Site Yöneticisi
Konu: Asus F3 Serisi Bilgiyar (Menteşe-Ekran Sorunu) Tarih: 2012-01-25 03:17:36

MERHABA CİHAZI GONDERİRKEN ADAPTÖRLE YOLLAMAYIN VARSA ORJİNAL AMBALAJIBDA YOKSA ÇANTA+ SAĞLAM BİR KUTU İLE KARGOLAMANIZI TAVSİYE EDERİM YURTİÇİ KARGO İLE ANLAŞMAMIZ VARDIR.

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç