| Konu: ASUS F3S F3F F3E F3J Z53F M51 SOL ALT KASA KIRILMASI |
SELAM ARKADAŞLAR ASUS NOTEBOOK KASA KIRILMASI BİR ÇÖĞUNUZUN BAŞINA GELMİŞTİR
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
benim bilgisayarda böle bir sorun var ancak ben izmirde yasıyorum...sizin izmirde subeniz varmı nasıl cözebiliriz bu işi
|
merhaba ürünü bize kargo ile ulaştırabilirsiniz yurt içi kargo ile anlaşmamız vardır gidiş dönüş size toplam 14 tl maliyeti olacaktır kargobilgileri yazıyorum.
|
Mrb Arkadaşlar öncelikle selen bilgisayar ve ismail bey'e teşekkür etmek istiyorum.
Hak Geldi Batıl Zail oldu..!
|
uzun zamandır aynı sorun benim bilgisayarımda vardı. yeni bi kasa almayı düsünüyordum ama fiyat bilgisayarın yarı fiyatı kadar olacagı icin caresiz kaldım. uzun arastırmalar sonucu bu siteyi buldum ve direk iletisime gectim. İsmail Bey'in güven verici konusmalarından sonra bilgisayarımı istanbula yolladım ve bi kac gün icinde bana aynı resimlerde oldugu gibi cok güzel bi şekilde onarılıp gönderildi. aynı sorunu yaşayan herkese daha ucuz ve daha sağlam olan bu yöntemi öneririm. İsmail bey'e ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.. |
Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır.
|
Merhaba
|
bende de asusf3s serisinden var bende yeni fark ettim menteşnin vidasından kırık derecesinde çatlak var. ne kadar sürede tamiri olur ve bir daha kırılma sansı varmıdır. ücreti nedir cevaplarsanız sevinirim umarım makul bi fiyatı vardır çünkü öğrenciyim ve bu olaydan ailemin haberi olmasın istiyorum. |
CİHAZIN ONARIM SÜRESİ MAKSİMUM 48 SAATTİR.
|
makinenin üst kasasındada benzer problemler mevcut (klavye çevresi ve köşeler) bu sorunlarla ilgili bize önerebileceğiniz çözümler mevcutmu |
MERHABA CİHAZIN TOUCPAD OLDUĞU UST KASANIN KIRILMASI GENEL BİR PROBLEM ÇÖZÜM OLARAK ÖNERECEĞİM TEK ŞEY DEĞİŞTİRMEK OLUR ONARIM YAPILMASI ESNETİK OLARAK GÜZEL GÖZÜKMEYEBİLİR. ÜST KASA MALİYETİ ORTALAMA 60TL DİR
|
Sol alt köşe kırığı benim laptopum içinde geçerliydi ve buradaki yorumların yönlendirmesiyle selen bilgisayara ulaştım. Hatta kargo ile bilmediğim bir yere gönderme ile ilgili güvensizliklerim vardı. Ancak kendilerine teşekkür ederim 1 gün gibi kısa süre içersinde benim dışımda kimsenin anlayamayacağı şekilde tamir edilmişti.Kesinlikle güvenerek laptopunuzu teslim edebilirsiniz ve sonuçtan memnun kalacağınıza eminim. |
SAYIN FİRMA ÇALIŞANLARI GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .BU İŞ ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR. EMEĞİNİZE SAĞLIK FORUMA GİREN ARKADAŞLARIM EĞER AYNI DERTDEN YAKINIYORSANIZ HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN GÖNDERİN BEN ÇOK MEMNUNUM İYİ BAYRAMLARR. . . .
ÖNCELİKLE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YAKIN ALAKAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM .ELİNİZE ve EMEĞİNİZE SAĞLIK BU İŞ ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR.FORUMU OKUYAN VE AYNI DERTDEN YAKINAN ARKADAŞLAR HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN FİRMA İLE BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRLER. SAYGILARIMLA
|
asus f3cj notebooka sahibim bilgisayarın açılıp kapanma aksamını saglayan dili bozuldu daha doğrusu o aksam düştü bilgisayarı kapattıgımda zorlayarak açmak zorunda kalıyorum bu nedenle üst kasasında çatlak oluştu değiştirmek istiyorum ne önerirsinz? |
merhaba cihazı kapattığınızda kitleyen ve tekrar açmak için bastığınızda fonksiyon göstermeyen kilit sürgüsünü 20 tl gibi bir ücrete değiştirebiliriz. gönderme şansım yok nasıl iadare edebilirim derseniz lcd üzerindeki çentikleri kırın kitlenmek zorunda kalmazsınız açmak için uğraşmazsınız
|
çok teşekkürler selen bilgisayar... sayenizde notebookumu geri kazandım... klasik menteşe arızası....mükemmel işcilik .. tekrar teşekkürler.... |
merhabalar!
|
merhaba cihazınızın kasa kırılması haricinde bir problemi yoksa 80$ 120tl ye resimlerdeki görüntüden daha esnetik bir şekilde onarımınızı gerçekleştiririz. yaptığımız kasalardan şimdiye kadar geri dönen hiç olmadı. YORUM YAZAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKUR EDİYORUM SAYENİZDE
|
merhabalar benim laptopımda da aynı sorun var, 80 $ a kasayı değiştiriyor musunuz yoksa kırık kısmı kapatıp yeniliyor musunuz? İnternette 100 tl ye yeni kasayı da satmaktalar, kasa değişimi yapıyor musunuz? |
MERHABA ARKADAŞIM YENİ KASA SATIN ALMAK YETERLİ OLMUYOR FORUMUN BAŞINDA DA YAZDIĞIM GİBİ MENTEŞE SERTLEŞTİĞİ İÇİN KASAYI KIRIYOR YENİ KASA ALMIŞ OLSANIZDA BİRŞEY FARKET MEYECEK YİNE KIRILMA İHTİMALİ VAR.
|
abi aynı sorun banada oldu yanlız bende hatayı sadece ben biliodum kuzen gelip şeklini eski haline getirmiş sanırım bi bağlantı çipi ayrılmış görüntü acayip karanlık ayrıca push tuşu çalışmıyor hepsini kaça yaparsınız ne gibi bi indirim uygularsınız malum öğrenciyiz xD |