Sayfa: 1
| Konu: ASUS M51V M51R M51 X52 M51A M51E M51K M51S ALT KASA KIRIRILMASI |
SELAM ARKADAŞLAR ASUS NOTEBOOK KASA KIRILMASI BİR ÇÖĞUNUZUN BAŞINA GELMİŞTİR
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
bendede aynı sorun vardı arkadaslar ben canakkalede yasadıgımı ve pc yı kargo aracılıgı ıle gonderecegımı soyledım cuma gunu pc yı gonderdım ucret işlemı icin hesap numarası ıstedıgımde pc nın yapılmasının arkasından hesap numarasını vereceklerını soyledıler yanı pc once yapılıyor para işlerı sonra zaten telefon gorusmelerınde guven verıyorlar bu sayfadada bu kadar ıı yorum gordugum için guvenle gonderdım pazartesı pc yı gonderecekler pc elıme gecıncede yorumlarımı yazacagım |
MERHABA, ASUS KASA SORUNLARI ILE ILGILI COK SIKAYET VAR. DIGER MARKALARDA AYNI SORUN YASANIYORMU? RESMİNİ EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM KASA KIRIK SORUNU HAKKINDA YORUMUNUZ NEDİR.
ASUS M51
|
Sanırım Bu işi kendim halletmeyi başardım. Karbonat ve Japon karışımı dolgu malzemesi oluşturarak kasayı tamir ettim.Ayrıca Menteşeleri birazcık makine yağı ile yağladım. Oldukça sağlam oldu gibi görünüyor.
ASUS M51
|
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Merhabalar ben de bugün ismail beyi arayıp asus f3j notebook umu ve toshiba gönderdim kendilerine. Daha önce 2 arkadaşımınkini yaptırmıştık benimkine de kısmet oldu. Önceki yaptırdıklarımızda sonuç harikaydı. Gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz arkadaşlar zaten telefon konuşmasından bile anlayacaksınız ne kadar profesyonel olduklarını.teşekkür ve tebrik ediyorum böyle bir hizmet için.
|
Sayfa: 1