Sayfa: 1
| Konu: casper nirvana m67sru notebook ekran sorunu |
casper nirvana m7sru notebookumda 2 gündür ekran sorunum var bilgisayar açılıyor hatta windows başlangıç sesleride duyuluyor fakat ekranda hafif bir beyazlık var ama görüntü yokbazen kapağını açıp kapatırken görüntü geliyor ama notbooku kapattığımda yada yerinden oynattığımda ekran yine gidiyor. açaba kab |
merhaba cihazınızın vga chip sorunu gibi gözüküyor cihazın lcd data kablosu kopmuş olabilir emin olabilmek için detaylı bakmak gerek. cihazı harici bir monitor takıp lcd veya data kablo problemi yada vga kart arızasımı çözülebilir.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Merhaba ıyı calısmalar oncelıkle Casper M67SRU ekran sorununa sahıp bır laptop ta bende var oncekı yazdıklarıızı okudum ve bır kac deneme yaptım laptobuma harıcı bır ekran bagladıgımdada goruntu alamıyorum ve kendı ekranındada bulanık beyaz bır goruntu var ne yapabılırım.. |
ainn ainn. o sorun bendede var.pc beyaz ekran oluyor pc yı arkaya tam yatırınca bıse olmuyor ama normal şekilde bazen oluyor.ne zamn olcagı bellı olmuyor.kafasına gore takılıyor. garantiye verdım 4-5 ay sonra yenıden oldu. garantisi bitti ne yapabılrım acaba seri de mi hata var pcsınde aynı sorun olanlar toplanalım şikayet edelım |
Sayfa: 1