Sayfa: 1
| Konu: clevo |
clevo marka via çipsetli via ameteur çakılı işlemcili tablet pc geldi bugün elime sanırım işlemci sogutucusu gevşemiş ve işlemci yanmış ama çipset ne durumda anlıyamadım besleme çalışmakta ama şarj ışıgı yanmamaktadır onarım içiçn bana söyliyebileceğiniz birşey varmı acaba. |
selam işlemcinin yandığını tam tespit ettiysen sağlam bir işlemci takarak test edilmesi gerkiyor jarj ışığının yanmaması chıp settte sorun oluştuğu yönünde bir işaret kartın üzerinde aşırı ısınan parça olup olamadığını kontrol edin eğer varsa chıp bazında bozuk parça vardır (kişisel olarak öyle olduğunu düşünüyorum)amatör düzeyde onarım yaplabileceğini sanmıyorum yinede dediğimi yapın çokta kurcalayıp cihazın maın boarddunda geriye dönülmez sorunlar çıkarmayın eğer iletebilirseniz gerekli desteği verebiliriz kolay gelsin...
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
malesef sorunda bu işlemci çakılı yani bord üzerinde sabit kaç pin onuda tahmin edemiyorum ısıtarak çıkarmak istemiyorum çünkü bildiğim kadarıyla pin yolları aşırı hassas infrared ile ısıtıp çıkarmak gerekiyor bu sistem eğer sizde varsa yaklaşık bir fiyat söyliyebilirmisiniz? |
Sayfa: 1