Sayfa: 1
| Konu: Daha güçlü wi-fi |
Elimde msi pro200 var. Wireless sinyallerini yakalamakta diğer notebooklara kıyasla oldukça kötü. Kenarda anten çıkışı var fakat kapağını açtığımda anten çıkışının karta bağlı olmadığını farkettim. Yani haricen anten alailirim onu bağlarsam diye düşünüyorum. Ama anten mi yeni bir dahili kart mı yoksa PCMCIA kart mı almalıyım karar veremedim. Sizce en etkili çözüm ne olabilir? |
selam arkadaşım oncelikle cihazın wi-fi anteni çıkmadan önce cihazın düzenli kullana biliyormuydun cevap (evet kullanıyordum ise) cihazında donanımsal arıza var demektir bunun için en mantıklı şey wi-fi karta bağlı olan antenlerin sokete doğru oturup oturmadığı, test etmek için 1-2 defa sokup tak yada wi-fi kartını değiştir bu kartın ortalama fiyatı 50 ytl civarı. cihazı ilk aldığından beri anten düşük çekiyorsa donanım bilginiz varsa cihaza daha uzun bir anten alıp içerisinde dolaştıra bilirsiniz. bu anten selenbilgisayar tarafından size ücretsiz temin edilecektir. ben bunlarla uğraşamam diyorsanız extornal PCMCIA kart alarak işinizi çözebilirsiniz
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Anten çekmedim ben hiç. Çekmeme gibi bir problemden ziyade az çekme problemi var. Daha doğrusu problem olduğunu da düşünmüyorum kartın gücü düşük. Anten çıkışı var derken harici anten çıkışı var demek istemiştim (usb çıkışlarının hemen yanında ama ucu karta bağlı değil iç kısımda). Dahili bir anten alıp içerisinde dolandırmak da çözümlerden birisi. Zaten benim de öğrenmek istediğim hangi çözümü alsam en etkili çözümü bulabilirim.
|
şumudur diyip iş çözülmez once mevcut sistemdeki problemi çözmek gerekiyor benim cihazım sonradan boyle olmadı zaten düşük çekiyordu diyorsan eğer, msı notebooklar muhendislik hatalı bir üründür wi-fi anteni cihazın içerisinde çok fazla dolaşmamakta bundan dolayı diğer markalara göre daha düşük çekmekte.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Sayfa: 1