Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: Dell Inspırıon 6400 VGA Arızası
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: Dell Inspırıon 6400 VGA Arızası Tarih: 2009-10-01 02:42:33

Merhabalar, dell inspiron 6400 laptop ımda bir arıza vardı... yaklaşık 3 ay bilgisayarcı gezdim... Sorunum şuydu bilgisayar soğukken açılıyor ancak en fazla 10 dakika içerisinde kilitlenip kalıyordu...

Ayrıca kilitlenmeden önce mouse imlecinde yaklaşık 5*5 cm lik bir görüntü bozulması oluyordu....

Isındığı için olabilir diye laptop ı açtım komple temizledim macun değiştirdim fan temizledim,bios sıfırladım,ram değiştirdim... Ancak sorun devam etti...

En son işlemci bozuk dediler,deneme amaçlı işlemci buldum taktım,ancak sorun aynı..

Son olarak VGA bozuk dediler, hata ekranını gösterdiler... VGA ile ilgili bir mavi ekran hatası veriyor...

Acaba vga chipseti değişir mi? Anakart değişimi bana çok pahalıya mal olacağı için en düşük ücretle yaptırmak istiyorum...

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: Dell Inspırıon 6400 VGA Arızası Tarih: 2009-10-01 02:42:33

arıza tespiti doğru vga chipset değişimi yapılır. maliyeti 120$ 3 ay garantili yapmaktayız.
anakart uygun fiyata bulunabilirse değişimde yapılabilir 2 el anakartı forum sitelerinden araştıra bilirsin dell servislerinde ankart cihazın kendisinden daha pahalı.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç