Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: dv6187 eu anakart sorunu
Kullanıcı
Durum: Sinirli
Konu: dv6187 eu anakart sorunu Tarih: 2009-05-10 10:08:17

merhabalar

pavilion dv6187 eu sahibiyim.ürün ekran kartına bağlı anakartı sorunlu ve şuan çalışmıyor.daha önce yetkili servise gitti ve 2 kez aynı sorundan anakart değiştirildi.şuan garantisi bitti ve yaptırmak istiyorum.ama kronik ve arıza tekrarlayacağını düşünüyorum.çipset değiştirdiğinizi okudum bu şekilde nekadar sağlıklı olur düzeltilebilirmi birde garanti veriyormusunuz?fiyat olarak ne kadar?birde ürün bu bozuk olduğu süreç içinde 2 kez açıldı ve resetleyince tekrar arızayı verdi..teşekkürler

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: dv6187 eu anakart sorunu Tarih: 2009-05-11 12:28:04

MERHABA ARKADAŞIM SENİNDE BİLDİĞİN GİBİ HP DV6000 VE DV2000 CİHAZLARDA SOĞUTMA SİSTEMİ YETERLİ OLMADIĞI İÇİN EKRAN KARTININ ALTINDAKİ BAĞLANTI TOPLARI TEMAS ETMEMEKTE DEFALARCA ANAKART DEĞİŞMİŞ OLSADA AYNI ARIZAYA DÜŞMEN MÜMKÜN. KESİN ÇÖZÜM OLARAK BİOS UPDATE YAPMAK BİOS UPDATE İLE CİHAZIN İÇLEMCİ FANI SÜREKLİ ÇALIŞIP EKRAN KARTI ARIZASI RİSKİNİ BİRAZDAHA AZALTMAKTA. CİHAZDA ÇOK YOĞUN GRAFİK TABANLI İŞLEM YAPILIYORSA KESİNLİKLE NOTEBOOKLARIN ALTINA STAND GİBİ KOYULAN SOĞUTUCU FANLARDAN ALIP KOYMALISIN. RESİMLİ OLARAK AŞAĞIDA BELİRTECEĞİM SOĞUTMA SİSTEMİNİ. CİHAZIN EKRAN KARTI CHİP DEĞİŞİMİ 120$ OLUP 3 AY GARANTİ VERMEKTEYİZ. SERVİSLERDE 2 DEFA ANAKART DEĞİŞİMİ YAPILAN CİHAZLARIN CHİPLERİ SIVAMALI YANİ MÜHÜRLÜ SERT BİR YAPIŞTIRCI İLE KAYNAK YAPILMAKTA BU YAPIŞTIRICI CHİPİN HERYERİNE SIVANMIŞ İSE CİHİPİN SKÜLMESİNE MANİ OLMAKTA SÖKÜLÜRKEN YOLLARIN TAHRİP OLMASINA YOL AÇMAKTA YPIŞTIRILMIŞ CHİPLERİN TAMİRİ %40 ORANINDA OLMAKTA SIVAMASIZ CHİPLERİN TAMİRİ %90 SORUNSUZ ONARILMAKTA

1. AŞAĞIDAKİ İLK RESİM SIVANMIŞ MÜHÜRLENMİŞ CİPLERİN NASIL YAPIŞTIRILDIĞINI GÖSTERMEKTE
2. HARİCİ SOĞUTMA ALTARNATİF SOĞUTMA NASIL YAPILACAĞI ÖRNEĞİ

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Sinirli
Konu: dv6187 eu anakart sorunu Tarih: 2009-05-11 11:42:01

teşekkürler ilginize..yollagınız fanın aynısından kullanmmaktaydım aynısı elimde mevcut.buna rağmen bozuldu makineçipsetinde ram kapağı altında görülen çipset ise mühürleme işlemi göremedim yani sabit değil sanırım.biosta hp nin sitesindeki en güncel bios yüklüydü.ama bios pili bittiği için değiştirdim ve resetlendi sürümde resetlenmişmidir?ben izmirdeyim ulaşım sorununu kargoylamı çözücez?birde kaç gün içinde çözülür?birde sormak istedğim ürünü bu şekilde alıyormusunuz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: dv6187 eu anakart sorunu Tarih: 2009-05-11 06:15:40

CİHAZ İÇİN YAPILMASI GEREKEN BÜTÜN ÇÖZÜMLERİ YAPMIŞSINIZ BİLİNÇLİ BİR KULLANICISINIZ.
KARGO MASRAFLARI MÜŞTERİYE AİTTİR ARAS KARGO İLE ANLAŞMAMIZ VARDIR TÜM KARGO MASRAFLARI GİDİŞ DÖNÜŞ 15 TL TUTMAKTADIR. 3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE SONUÇ ALMAKTAYIZ.

BOZULAN CHİP RESMİNİ AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM

BOZUK ANAKARTLI CİHAZLARI SATIN ALIYORUZ TEKLİFİ ÖZEL MESAJ ATTIM

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç