Sayfa: 1
| Konu: Ekrana görüntü gelmiyor |
Öğrenciyim çalışarak kendi paramla zor şartlarda laptop aldım . Hiçbir sorunu yoktu kullanıyordum , windows 7 64bit yükledim ve bir süre sonra fiş takılıyken ekran çizgi çizgi siyah olup pc çalışır halde kitleniyordu kapatıp açınca düzeliyordu ama fişi takılıyken oluyordu. 32bit yükledim hiçbir sorun olmadı win7 ile alakalı sandım vista 64bit yükledim yine aynı sorun oldu sabaha 32bit yüklerim diye bıraktım sabah baktım pili 0 mecburen fişi taktım ve yine aynı sorunu verdi biraz kurcaladım 64bit ve aero temasıyla alakası var sanırım 2 sini etkinleştirdiğimde fiş takılıysa oluyor ve en son yine çalışır halde ekran bembeyaz ve pc kitlendi kapattım power düğmesine bastım normal fanlar ışıklar açıldı ekrana görüntü gelmedi simsiyah ama yine kitli açılmıyor. 1-2 kere hp yazısı geldi sonra eror F5 F6 fln yazıyordu bi anda gitti göremedim sonra yine gelmedi hiç ekran. Arkadaşın bi tanıdğına götürdüm ertesi gün anakart yanmış 450$ ver değiştrelim dedi |
MERHABA CİHAZIN MODELENİ DV 5 OLARAK BELİRTMİŞTİNİZ DAHA ÖNCE SANIRIM BU CİHAZIN VGA CHİPSETİ BOZULMUŞ BU TARZ ARIZALAR HP BİR ÖNCEKİ SERİ OLAN DV6000 LERDE ÇOK SIK YAŞANAN BİR PROBLEMDİ
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
Sayfa: 1