Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: hp açılış sorunu
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: hp açılış sorunu Tarih: 2010-09-08 11:42:36

merhabalar,

amerikadan hp dv6000 (gerçi bios ta dv6700 yazıyor ama)hediye gelmişti. hp sağolsun geldiği günden beri 1 gün yüzümü güldürmedi. ilk önce bazılarının pilleri patlayabilir getirin değiştirelim diye açıklama yaptılar, sonra ısınma problemi ve kapanmalar başgösterdi, derken dvd-rom bozuldu, sonra power tuşu bozuldu mühim değil dokunmatik media tuşları ile de çalışıyor makina dedik ve son olarakta laptop açılmaz oldu

ısınma problemini çözmek için laptop soğutucusu almıştım ve ilk gün normal kullandım. bilgisayarı sabah açtım ve gidiş o gidiş. canı isterse çalışıyor istemezse imkanı yok çalıştıramıyorum. güç normal geliyor, fan sesi duyuluyor vs ama görüntü yok ...

bunun sebebi ne olabilir ? usb ye taktığım soğutucu akabinde arıza yapmış olabilir mi ? çünkü öncesinde böyle bir sorunum yoktu...

tamiri kaça patlar ?

teşekkürler

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: hp açılış sorunu Tarih: 2010-09-19 01:06:28

merhaba cihazın power düğmesinden açılmaması ve media tuşlarına bastığınızda uyarı sesi vermemesi klvyenin altındaki flex kablodan yapıyor şuan cihazınızda ekran kartı chipset arızası var bu arıza klasik bir arızadır daha öncede forumlarda özellikle belirtmiştim. vga cip bozulduğunda sesli uyarı verir sizin cihazınızda açılırken sesli uyarı vermemesinin sebebi klvye altındaki flax kablodur onarım ücreti vga chipset onarımı+ flex kablo değişimi 120$ olacaktır yapılan işcilik 3 ay garantili olup onarım süresi 3 iş günündür

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç