Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu...
Kullanıcı
Durum: Sinirli
Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu... Tarih: 2009-06-18 11:16:16

benım hp laptopta sorun var
en basta laptopun fanından sankı surtuyomus gıbı ses gelıodu
daha sonra ben devam ettım kullanmaya
sonra bılg kapandı
acmaya calıstım
wındows cızgısı gıdıp gelıo dajha sonra acmayı basaramadı dıyo
bılg kapanıp tekrar acılıo aynı ıslem tekrar edıyodu
garantısı dolduugu ve ızmıtte hp servısı olmadıgı ıcın
tanımadıgım bı bılg ya goturdum
fanda sorunvar dedıler
degıstırmıs
daha sonra bılg hıc acılmadı bı bastakı hp yazısı gelıo sonra hiç bişe yok
neyse bu ist a goturmem lazım dedı
bu arada 2 hafta ugrastırdı benı
daha sonra bugun gıttım yanına
chipset denen zıkım yanmısmı kırılmısmı ne diyo
adam hicccccc guvenılır degıl usta
chipset degısmıomus anakart degıscek dedı
2. el bulurum 400 lıra dedı yarı yarıya anlastık elemanla
fanıda degıstırcem sıfırıyla dedı bılg sana vercem dedı herseyı 4 4 luk olcak dedi ama dedigim gibi adama kıl oldum tüm güvencim gitti usta sizde chipset değişimi falan oluyomus bide bu fan olayı nolcak??? yardımcı olurmusun??

Kullanıcı
Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu... Tarih: 2009-06-18 11:18:48

bu arada yarın adama bi cevap vercem siz bu chipseti degistiriosunuz tamam ama fandan gelen ses nolcak o ses niye geliyo sanki bi yhere sürtüyo gibi ama sürtmüyo sanırım offf yaa canım sıkıldı walla!!

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu... Tarih: 2009-06-18 11:36:39

merhaba hp pavillion dv 6000 serili notebooklar üretim hatı olan cihazlar öncelikle bunu öncelikle belirteyim.
cihazın ortalama piyasa değeri 650tl civarı 500 tl ye kadar bulunabiliyor.
bu cihazın anakartını 400 tl değiştirmek bana göre makul değil cihazını hurda olarak satarsan ortalama 200 tl eder 400+200=600tl eder çok rahat 2 el sağlam bir notebook alırsın.
gelelim cihazın arızalarına
1.fanı tıkalı olduğunda fan ses yapabilir
fan değişimine gerek kalmadan temizlenerek giderilebilir.
2. cihazın chipset değişimi yapılabilir bunun masrafı ortalama 120$ civarıdır.
3. anakart değişimi 400 tl den 200 tl düşürüyorsa şahibe vardır anakartı tamir ederek değiştirmiş gibi yutturabilirler.

4.anakart onarımında veya değişiminde 3 ay garanti verebiliyorlarmı cihazda problem çıkarsa para iadesi yapabiliyorlarmı parayı birkez kaptırıp uğraşmanı istemem.
şimdiden kolay gelsin

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu... Tarih: 2009-06-18 11:40:22

usta bilg satma taraftarı değilim 2 yıl once 2500 ytl ye aldım o dediğin fiyata satarsam cok ağırıma gider şimdi sen iki sorunuda halledermisin?? ve ne kadar fiyat cıkar??

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: hp dv 6000 chipset sorunu anakart ve fan sorunu... Tarih: 2009-06-23 10:21:47

chipset değişim fiyatlarını daha önce yazdım. cihaz kurcalanmış daha önce başka serviste işlem görmüş olduğu için. chip değişimlerinde bir kaç defa işlem yapılamıyor anakart deforme oluyor. bu nedenle bu cihazı servisimize kabul etme taraftarı değiliz. iyi çalışmalar dilerim.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç