Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR
Kullanıcı
Durum: Sevinçli
Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR Tarih: 2008-10-19 11:15:23

hp nx6110 laptopum var bilgisayar açılırken bazen bios ekranında kalıyor. windows açılınca mouse yani toucpad donuyor notebook un kasasına bastırınca yada toucpade bastırınca çalışıyor içinde kabarında bir kopukluk var sanırım bu arızayı kendim düzeltebilirmiyim. bilgisayarımdaki arızanın açıklamasını yapabilirmisiniz şimdiden teşekkur ederim

Bu cevap 2008-10-27 02:32:43 PM tarihinde , azraduru tarafından düzenlenmiştir.
Site Yöneticisi
Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR Tarih: 2008-10-19 11:39:03

SELAM ONCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEYİNDİNİZ. HP NX 6110 CİHAZLARDA MALESEF STANDART CHİPSET ARIZASI BULUNMAKTA ANAKARTIN ÜZERİNDE BULUNAN BGA DEDİĞİMİZ CHİPSETİN ALTINDAKİ LEHİM TOPCUKLARI YERİNDEN OYNAMAKTA VE MAKİNANIN ÜZERİNE BASKI YAPTIĞINIZDA YADA MAKİNA ANAKARTI ESNEMESİNDE TOPLAR TEMAS EDİP BİR SÜRE İŞLEMİ DEVAM ETTİRMEKTEDİR KESİN ÇOZÜM OLARAK CHİPSETİN DEĞİŞMESİ YADA YENİDEN YERİNE OTURTULMASI GEREKMEKTEDİR. TAMİR EDLİENLER BÖLÜMÜNÜ YENİ AÇMAMIZA RAĞMEN SON 1 AY İÇERİSİNDE AYNI ARIZADAN EN AZ 6 ADET GELMİŞTİR SAYFANIN EN ALTINDA TAMİR EDİLENLER BÖLÜMÜNDEN ENÇOK BOZULAN NOTEBOOKLARI VE HANGİ ARIZADAN DOLAYI GELDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

Bu cevap 2008-10-19 11:47:07 PM tarihinde , ismailtapan tarafından düzenlenmiştir.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Heycanlı
Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR Tarih: 2008-12-12 11:23:11

arkadaşlar slm yeni kayıt oldum bu chıp ustunde yazanları okuyamıyorum bır bılen olup yazarsanız sevınırım

Site Yöneticisi
Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR Tarih: 2008-12-14 10:22:15

okunmadığı için tekrar ekledim yazıyı
SELAM ONCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEYİNDİNİZ. HP NX 6110 CİHAZLARDA MALESEF STANDART CHİPSET ARIZASI BULUNMAKTA ANAKARTIN ÜZERİNDE BULUNAN BGA DEDİĞİMİZ CHİPSETİN ALTINDAKİ LEHİM TOPCUKLARI YERİNDEN OYNAMAKTA VE MAKİNANIN ÜZERİNE BASKI YAPTIĞINIZDA YADA MAKİNA ANAKARTI ESNEMESİNDE TOPLAR TEMAS EDİP BİR SÜRE İŞLEMİ DEVAM ETTİRMEKTEDİR KESİN ÇOZÜM OLARAK CHİPSETİN DEĞİŞMESİ YADA YENİDEN YERİNE OTURTULMASI GEREKMEKTEDİR. TAMİR EDLİENLER BÖLÜMÜNÜ YENİ AÇMAMIZA RAĞMEN SON 1 AY İÇERİSİNDE AYNI ARIZADAN EN AZ 6 ADET GELMİŞTİR SAYFANIN EN ALTINDA TAMİR EDİLENLER BÖLÜMÜNDEN ENÇOK BOZULAN NOTEBOOKLARI VE HANGİ ARIZADAN DOLAYI GELDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: HP NX6110 BİOS EKRANINDA KALIYOR TOUCPAD ÇALIŞMIYOR Tarih: 2012-02-11 08:45:23

slm kolay gelsın kuzeyımı sokecegız guneyımı sokecegız yardımcı olursanız sevınırım kolay geklsın

pc makınelerde olmasa ınsanlık kafayı yerdı herhalde:D:D

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç