Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: Hp Pavilion dv6000 ekran sorunu
Kullanıcı
Durum: Heycanlı
Konu: Hp Pavilion dv6000 ekran sorunu Tarih: 2010-05-28 10:15:47

Slm. Bende hp dv6000 serisi bir laptop var. bunu yaklaşık 3 yıl önce hatırı sayılır bir paraya aldım. Birkaç defa ufak sistem arızaları oldu yeniden windows kurmak gibi onlarla uğraştık yaptık ettik derken, en son ekran arızası verdi. Bir gün laptopu açtığımda ekran gelmedi ama onun dışındaki herşey stabil çalışıyor. Açma düğmesine basıyorum ışıklar yanıyor düğmelere bastığında ses te çıkarıyor sadece ekran yok.

Ben izmirde oturuyorum cihazı İstanbuldaki Hp servisine gönderdim 1.5 ay kadar orda oyaladılar sonra 200-250 liralık bir masraftan bahsettiler bende teknik servisin o zamanki yaklaşımından dolayı sinir olup yaptırmadım. Gittim bir tane Sony vaio laptop aldım. Şimdi Hp cihaz 1 yıldır yatıyor. Şimdi burda bi ikilemde kaldım bir ara yanlış hatırlamıyorsam bu dv6000 serilerine hatalı üretim demişlerdi hatta geri toplama gibi bişeylerde hatırlıyorum yanlış değilse.

Şimdi bu ekran sorununu acaba neden yapabilir birde yaptırsak ilerde yine başka bi hata çıkarır mı diye korkuyorum ama laptopta güzel ve boş boş yatıyor kardeşim kullanmak istiyor. Acaba ne yapmalıyım veya siz ne yapabilirsiniz bana nasıl yardımcı olursunuz.?

Cihazın arkasında service bölümünde: dv6143eu
p/n bölümünde de: RW786EA#AB8 yazıyor. Faydası olursa eğer.

Bu cevap 2010-05-29 04:35:42 PM tarihinde , alikan tarafından düzenlenmiştir.
Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: Hp Pavilion dv6000 ekran sorunu Tarih: 2010-05-28 10:15:47

MERHABA HP DV 6000 CİHAZLARDA ÜRETİM HATASI OLDUĞU DOĞRU AMA BU CİHAZLARI TÜRKİYEDE TOPLATMADILAR BAZI AVRUPA ÜLKELERİNDE TOPLATTILAR
TURKİYE ÇIKARLAR ÜLKESİ. CİHAZINIZ ÜRETİM HATALI OLDUĞU İÇİN AYNI ARIZAYA DÜŞME İHTİMALİ VAR BUNUN İÇİN ÖNLEMLER ALIYORUZ YENİ GÜNCEL BİOS YUKLEMESİ İLE FANIN SÜREKLİ DÖNMESİ SAĞLANIYOR NOTEBOOK ALTI FAN ALARAK VE CİHAZI YUKSEK PERFORMANS SAĞLAYACAK OYUNLAR OYNAMAZ İSENİZ UZUN SÜRELİ KULLANABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYÜRUM CİHAZIN CHİPSET ONARIM MASRAFI 110$ TUTACAKTIR. YAPILAN ONARIMA 3 AY GARANTİ VERİLMEKTEDİR. YURT İÇİ KARGO İLE ANLAŞMA MEVCUT KARGOLARINIZ DAHA UCUZA GÖNDERİM YAPMANIZ MÜMKÜN OLACAKTIR

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç