Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: laptop açılmıyor
Kullanıcı
Durum: Sevinçli
Konu: laptop açılmıyor Tarih: 2008-07-20 03:16:06

gece oyun oynadım hiç bi sorun yoktu ve aletim max sıcalıkları 60ı hiç geçmedi .. sonra gece yine radyoyu açtım yattım sabaha pc kapalıydı

1.aletin tuşuna basmama rağmen start almıyor
2. başla şarj makinesi denedim açılmadı yine
3. benm kini denedim başka yerde şarj da sorun yok
4. bataryayı başka a300 de denedim sorun yok çalıştı ve full..

pili çıkarttım öyle taktım gene olmadı

Şuan itibari ile şarj taksam bile tuşlara bassam bile hiç bi ışık yanmıyor açılmıyo

ayrıca pilini başka bi toshibada denedim full gösteriyordu.. neden olmuş olabilir..birde benm olasılık vermediğim birşey var orjinal sitesinden güncel biosu yüklemiştim 3-4gün sorun yoktu birçok kerede kapattım açtım yani.. makine a210-16g neden olmuş olabilir??

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: laptop açılmıyor Tarih: 2008-07-21 10:40:34

selam arkadaşım. öncelikle bilinçli bir kullanıcı olduğunu söylemeliyim yaptığın bios güncellemesi makinaya ilk açılışında zarar verir birkaç kez açıldıysa bu sorun biostan kaynaklanamaz. adaptoru denerken komple kablosuyla beraber denemelisin. malum yaz ayları girdiği için aynı zamanda makinan AMD Turion olduğu için aşırı ısınma olmakta fan gözenekleri kapand1ysa ısı tahliyesinin yavaşlamasından dolayı anakart üzerindeki elektronik parçaların ortamın ısısısının yukselmesinden dolayı aniden bozulma şansı var. bu durumda yapılması gerek ilk şey makinanın garantisi varsa servisine götürmek. yurtdışı girişli bir cihaz garanti dışı ise servise alıp ücretsiz arıza tespiti yapabiliriz.

Bu cevap 2008-07-21 10:42:32 PM tarihinde , ismailtapan tarafından düzenlenmiştir.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç