Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: laptopum açılmıyor...(toshiba a 300)
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: laptopum açılmıyor...(toshiba a 300) Tarih: 2009-08-24 01:44:49

bilgisayarı acıyorum lütfen bekleyiniz yazana kadar sorum yok ama orda kalıyor şifre sormaya geçmiyor. aynı arızayı 3 ay once de verdı hard disk bozuk dedıler yenı hard dısk taktılar. sımdı yıne aynı sorun cıkıyor. önemli olan tek sey bılgısayarımdaki verileri kurtarmak. tekrar servise gondermek ıstemıyorum yardımcı olurmusunuz? ne yapmalıyım?

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

selam cihazınız garantili olduğu için disk değişimini farklı bir yerde yaptırmanızı tavsiye etmem elektronik parçaların uzun ömürlü olması bazen tesedüflere dayanıyor ucuz bir marka alırsınız hiç sorun yaratmaz. bazende toshiba gibi markası oturmuş kaliteli cihazda sorun çıkabiliyor.

tavsiyem usb sata disk kutusu alıp bilgisayarın içinden diski çıkarıp yedeklerini birkeera yedek alıp cihazı servise teslim etmeniz

cihazı aktif olarak kullanıyorsanız yeni bir disk satın alıp işletimsiztemini kurup cihazı daha hızlı çalışır hale getirebilirsiniz.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı

cevap yazdığınız için cok tesekkur ederım ancak bılgısayar teknık olarak hiç anlamadıgım birsey. hıc bırsey bılmeyen bırıne anlattıgınız gıbı anlatsanız?

Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli

şuanda cihazınınızın içinde bulunan diski 3 ay önce değiştirdiğinizi söylüyorsunuz cihazınızın garantisi bulunmakta bundan dolayı yeni bir disk almak isterseniz para ödemeniz gerekiyor. disk verileri kurtalıla bilecek durumda ise yedek alma işlemini sizde yapa bilirsiniz notebook içindeki diski sokebiliyorsanız eğer usb disk kutusu satın alıp yedeklerinizi başka bir bilgisayara tranfer edebilirsiniz. altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız yerinizde yakınsa yardımcıolmaya çalışalım teknik servisimiz sitede yazılı iyi çalışmlar dilerim.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı

cok tesekkur ederım acıklamalarınızdan dolayı. ıstanbulda yasasaydım getırırdım ama ben ankarada yaşıyorum. tekrar tesekkur edrım

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç