Sayfa: 1
| Konu: laptopum açılmıyor...(toshiba a 300) |
bilgisayarı acıyorum lütfen bekleyiniz yazana kadar sorum yok ama orda kalıyor şifre sormaya geçmiyor. aynı arızayı 3 ay once de verdı hard disk bozuk dedıler yenı hard dısk taktılar. sımdı yıne aynı sorun cıkıyor. önemli olan tek sey bılgısayarımdaki verileri kurtarmak. tekrar servise gondermek ıstemıyorum yardımcı olurmusunuz? ne yapmalıyım? |
selam cihazınız garantili olduğu için disk değişimini farklı bir yerde yaptırmanızı tavsiye etmem elektronik parçaların uzun ömürlü olması bazen tesedüflere dayanıyor ucuz bir marka alırsınız hiç sorun yaratmaz. bazende toshiba gibi markası oturmuş kaliteli cihazda sorun çıkabiliyor.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
cevap yazdığınız için cok tesekkur ederım ancak bılgısayar teknık olarak hiç anlamadıgım birsey. hıc bırsey bılmeyen bırıne anlattıgınız gıbı anlatsanız? |
şuanda cihazınınızın içinde bulunan diski 3 ay önce değiştirdiğinizi söylüyorsunuz cihazınızın garantisi bulunmakta bundan dolayı yeni bir disk almak isterseniz para ödemeniz gerekiyor. disk verileri kurtalıla bilecek durumda ise yedek alma işlemini sizde yapa bilirsiniz notebook içindeki diski sokebiliyorsanız eğer usb disk kutusu satın alıp yedeklerinizi başka bir bilgisayara tranfer edebilirsiniz. altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız yerinizde yakınsa yardımcıolmaya çalışalım teknik servisimiz sitede yazılı iyi çalışmlar dilerim.
profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
|
cok tesekkur ederım acıklamalarınızdan dolayı. ıstanbulda yasasaydım getırırdım ama ben ankarada yaşıyorum. tekrar tesekkur edrım
|
Sayfa: 1