Selen Bilgisayar Telefon : 0212 320 81 81

Forum

Sayfa: 1

Konu: teşekkür
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: teşekkür Tarih: 2011-03-30 06:03:53

asus notebook unda kasa menteşe sorunu olanlar hiç tereddüt etmesinler bilgisayarımı dün bıraktım bu gün aldım gayet güzel yapmışlar fakat tek sorun şuki titz çalışmamışlar bilgisayarın her tarafı çizilmiş siz siz olun notebook ununzu teslim ederken temiz çalışmalarını rica edin aksi takdirde onarımın iyi olmasına karşın titiz olmayan işcilik onarımı gölgede bırakabilir estetik önemli değil diyorsanız çok sağlam yapıyorlar çizikler haricinde memnun kaldım diyebilirim

emratr
Kullanıcı
Durum: Sakin
Konu: teşekkür Tarih: 2011-03-30 06:05:13

asus notebook unda kasa menteşe sorunu olanlar hiç tereddüt etmesinler bilgisayarımı dün bıraktım bu gün aldım gayet güzel yapmışlar fakat tek sorun şuki titz çalışmamışlar bilgisayarın her tarafı çizilmiş siz siz olun notebook ununzu teslim ederken temiz çalışmalarını rica edin aksi takdirde onarımın iyi olmasına karşın titiz olmayan işcilik onarımı gölgede bırakabilir estetik önemli değil diyorsanız çok sağlam yapıyorlar çizikler haricinde memnun kaldım diyebilirim
emratr

emratr
Site Yöneticisi
Durum: Sevinçli
Konu: teşekkür Tarih: 2011-04-11 05:21:12

MERHABA EMRE BEY YAPILAN İŞLİĞİ BEĞENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
KULLANILAN DOLGU MADDESİ TEMİZLENMEDİĞİ ZAMAN CİHAZIN ÜZRENDE KİRLİ ÇİZİLMİŞ GİBİ BİR GÖRÜNTÜ YARATIYOR. CİHAZI TEMİZLEDİĞİNİZ HALDE ÇİZİK OLAN YER GİTMİYORSA BİZİM SORUMLULUĞUMUZ ALTINDADIR GEREKİRSE DEĞİŞTİRİRİZ.

profesyonel notebook tamiri 0212 320 81 81
Kullanıcı
Durum: Sinirli
Konu: teşekkür Tarih: 2011-07-15 04:45:24

MERHABA, ASUS KASA SORUNLARI ILE ILGILI COK SIKAYET VAR. DIGER MARKALARDA AYNI SORUN YASANIYORMU? RESMİNİ EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM KASA KIRIK SORUNU HAKKINDA YORUMUNUZ NEDİR.
Eklediğim resimleri göremiyorum.

Bu cevap 2011-07-15 04:48:31 PM tarihinde , sgezer tarafından düzenlenmiştir.
ASUS M51

Sayfa: 1

Reklamları Kapat
Reklamları Aç